Laat mij je helpen...

Ik kan je helpen met je (over)gevoeligheid om te gaan

Ik kan je helpen om in je eigen kracht te komen

Ik kan je helpen je levensvreugde te verbeteren

Ik kan je helpen met acceptatie van verlies

Ik kan je helpen met loslaten en je vrijheid te vinden

 

Coaching

 

Door mijn eigen leven waarin ik verdriet, (over)gevoeligheid en verlies van mensen heb meegemaakt, heb ik ontdekt dat ik andere mensen graag wil helpen om hun gevoelens en blokkades in het leven op te lossen. Het geeft me voldoening en blijdschap als mensen met problemen op allerlei gebieden  weer in hun eigen kracht komen.

In een coaching sessie ga ik je door middel van onder andere ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken en gesprekken laten terugkeren naar jezelf en naar je gevoel. In een coaching sessie geef ik je handvaten om je leven in te richten, beslissingen te nemen, terug te komen naar jezelf. Terug te komen naar het leven in het nu, mindfulness. Dit kan je ondersteunen bij negatieve gedachten en depressieve gevoelens, maar het biedt ook houvast voor personen die HSP zijn. Technieken die ik hiervoor onder andere gebruik zijn the Journey van Brandon Bays, The Work van Byron Katie, Reiki, Touch for Health, en EFT. Maar ook mijn mediumschap is een sterke tool omdat ik door in te voelen al vrij snel tot de kern van het probleem kan komen.

Een coaching sessie duurt 45 minuten en kost 50 Euro.

De coaching sessies worden gegeven in het Spiritueel Centrum voor mediumschap, coaching en opleidingen Jason Goldsworthy in Lage, vlakbij de grens van Ootmarsum. (Oost-Nederland)

 

Coaching kan je helpen op je juiste pad te komen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef je handvaten zodat je je eigen weg kunt kiezen.

 

 

 

Iedereen heeft de potentie en de talenten om te schitteren!