Als medium heb ik de dankbare taak om een link te zijn tussen jullie en onze overleden dierbaren. Het is zo speciaal om samen te voelen dat onze geliefden nog altijd bij ons zijn.

 

Wat is mediumschap?

Mediumschap is het vermogen om te communiceren met onze overleden dierbaren. Na hun overgaan geloven wij dat de ziel ons stoffelijk lichaam verlaat en verder gaat naar de spirituele wereld. In deze spirituele wereld blijft de ziel de essentie van de overleden persoon en is in staat te communiceren met onze aardse 'dimensie'.

Spiritueel Medium Jason Goldsworthy

Wat is een medium?

Kan iedereen een medium worden?

Wat zijn de verschillende soorten mediumschap?

 

 Door een medium kan de spirituele wereld zich kenbaar maken aan onze wereld. Een medium is eigenlijk niets anders als een contactpersoon tussen onze wereld en de spirituele wereld. De energie van de spirituele wereld ligt op een veel hogere trilling dan hier op aarde, dus om contact te maken met de spirituele wereld moet een medium zijn of haar energie trilling om hoog brengen.  Dit contact maken met de spirituele wereld noemen we mediumschap.

Een medium kan de boodschappen ontvangen van de spirituele wereld door veel te oefenen, een opleiding mediumschap te volgen, een oefencirkel mediumschap te beginnen, te mediteren, en veel naar je gevoel te luisteren. Kan iedereen een medium worden? Ja, in ieder van ons zit dit vermogen om te communiceren en het mediumschap te beoefenen, maar net als bij mensen die piano spelen geldt dat niet iedereen een Mozart is. Mocht je geinteresseerd zijn om je eigen talent voor mediumschap te ontwikkelen kijk dan even bij  cursussen  voor informatie over de opleidingen en cursussen mediumschap die je bij mij kunt volgen.

Er zijn verschillende vormen van mediumschap, we kennen mentaal mediumschap, trance mediumschap en fysiek mediumschap .  Omdat de meeste van jullie bij mij komen om een contact te krijgen met hun overleden dierbare zal k hierna alleen het mentaal mediumschap verder uitleggen. Wil je meer weten over trance of fysiek mediumschap neem dan   contact  met me op. Onder mentaal mediumschap kun je verstaan helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderuiken, helder weten en heldervoelendheid. Dit zijn allemaal methodes waarbij het medium zijn of haar energie omhoog brengt om met de spiritule wereld te communiceren en voor de ontvanger bewijs te leveren dat de dierbare overledene in de spirituele wereld verder leeft, bijvoorbeeld door het beschrijven van de persoon, de hobbies, of het werk van de persoon te communiceren, of door bepaalde karaktereigenschappen van de overledene door te geven.

Bij mij in de praktijk kun je terecht voor prive consulten, mediumschap huiskameravonden, en mediumschap demonstraties. Hieronder heb ik de informatie op een rijtje gezet.

Priveconsult Medium, Psychic of Coaching

Een speciaal moment voor jou om weer in contact te komen met geliefden in de spirituele wereld door mij te gebruiken als link. Of heb je vragen over je relatie, werk, kinderen of spirituele ontwikkeling... Ook hier kan ik je helpen om je weg te vinden.

Een consult  duurt 45 minuten en wordt opgenomen zodat je later thuis alles nog eens rustig kunt naluisteren, Je komt of naar mij toe of we kunnen Skype gebruiken. De kosten zijn  Euro 50,-. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken contact   met me op. 

Huiskameravond Mediumschap

Samen met je vrienden of familie een avond herinneringen delen aan overleden dierbaren, waarbij een aantal van jullie contacten uit de spirituele wereld zullen ontvangen.  Voor mij als medium is dit een heerlijke avond om mensen dichterbij hun overleden dierbaren te brengen.

Hoe werkt het? Je nodigt 8 tot 10 vrienden, familie of bekenden uit en ik kom naar je toe. De kosten voor een huiskameravond zijn Euro 12,50 per persoon, als je verder dan 45 kilometer bij mij weg woont komen hier benzine kosten bij op. 

Het is ook mogelijk om deze avond bij mij in de praktijk te organiseren dan zijn de kosten 14,50 Euro per persoon, inclusief koffie en thee.  

Voor meer informatie of het boeken van een avond neem contact   met me op

Demonstratie Mediumschap

Heb je meer dan 12 personen om uit te nodigen of heb je een zaal gehuurd waar je graag wilt dat ik een demonstratie geef neem dan contact met me op. Het maakt mij zo blij om de schakel tussen onze wereld en de spirituele wereld te zijn en ik doe niets liever dan voor jullie en de spirituele wereld werken zodat ik meer en meer mensen kan overtuigen dat ons leven niet ophoudt bij de dood!

Verschillende voorbeelden van hoe een demonstratie kan gaan zijn op mijn youtube kanaal te vinden onder Jason Goldsworthy. Een link naar een van de filmpjes van 2016 is hieronder te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Arthur Findlay College in Engeland, hier heb ik verschillende opleidingen en cursusen gevolgd om mijn talenten op het gebied van mediumschap verder te ontwikkelen.