Spiritueel Medium Jason Goldsworthy

 

Spiritueel Medium Jason Goldsworthy

Mediumschap geeft mij de dankbare taak een brug te zijn tussen onze wereld en de spirituele wereld.

 

Spiritueel Medium Jason Goldsworthy 

 

Mediumschap, coaching en healing!

 

Bij mij kunt u terecht voor mediumschap, coaching en healing consulten maar ook voor mediumschap opleidingen, workshops op mediumschap en healing gebied. Mijn motto is dat iedereen een eigen uniekness, en dit heb ik expres fout gespeld,  bedoel ik dat in iedereen zijn of haar ziel potenties en talenten zitten die uniek en bijzonder zijn. Deze talenten wachten er alleen nog op om ontdekt te worden!

Be the Change!  Ontdek jouw eigen Uniekness! 

Mijn naam is Jason Goldsworthy, ik ben een internationaal spiritueel medium. Na jaren in Engeland en Nederland gewoond te hebben woon ik nu net over de grens bij Ootmarsum in het prachtige Lage in Duitsland. In Lage is mijn praktijkruimte voor mediumschap, maar ik kan ook via skype werken.

Misschien valt het jullie al op dat de website niet zo heel up to date meer is... maar hou deze plek in de gaten! Achter de schermen wordt heel hard gewerkt en we hopen binnenkort iets heel moois hier te kunnen laten zien!
 

Als medium ben ik opgeleid om  door enkele van de beste mediums in de wereld zoals Mavis Pittilla , Paul Jacobs , Tony Stockwell en Janet Parker die allen les geven aan het Arthur Findlay College in Londen en heb ik de 3-jarige mediumschap opleiding aan de Academie voor Mediumschap in Nederland bij Jose Gosschalk gevolgd.

Ik ben ook lid van de SNU in Engeland, dit is de Spiritualist National Union .  
 

                                                                                  

 

 
 

Healing Workshop 10 oktober
Healing Workshop     Healing Workshop! 10 oktober 2017 20:00 tot 21:45 - samen bezig zijn met verschillende healing technieken! Gun jezelf een avond om zelf healing te geven en te ontvangen! ....Lees meer »

Laatste Spirituele Koffie Cirkel
 Spirituele Koffie Cirkel - 2 November 2017     ....Lees meer »

Soul Sessions!
Soul Sessions! ....Lees meer »