Ook in 2018 - Zielsinspiratie!

Een jaar lang spiritueel werken aan jezelf. Ontdek wie jij bent en waar jou ziel geinspireerd van raakt

Wat gaan we doen?

- Spiritueel koken

- Creatieve oefeningen

- De invloed van muziek ontdekken

- Ervaren van de energie vanuit de natuur

- Werken met je gids

- Werken met je intuitie en mediumschap talenten

- Meditaites, visualisaties en oefeningen 

Scroll naar beneden voor meer informatie!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Email Format

 

Opleding gevorderden

Ontwikkel je mediumschap verder, krijg vertrouwen in je mediumschap en in jezelf!

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediumschap Gevorderden op donderdagochtend!

 

Mediumschap voor intermediates/gevorderden op de donderdagochtend!

Wil jij vol vertrouwen een reading kunnen geven?

Wil jij het vertrouwen in je mediumschap en in de Spirituele Wereld leren versterken?

Wil jij vrij zijn in je mediumschap?

 

Vanaf 2018 is het nu ook mogelijk om Mediumschap Gevorderden bij mij op de donderdagochtend te volgen!

In deze jaaropleiding gaan we je vertrouwen in jezelf, de Spirituele Wereld en je mediumschap vergroten. Door meditaties, zielsoefeningen en loslaat oefeningen zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit. We gaan readings geven aan elkaar, maar ook aan gasten, we gaan demonstraties geven voor kleine groepen, onderling worden jullie gestimuleerd samen te oefenen en readings te geven aan clienten. 

Deze opleiding is geschikt voor studenten die bij mij het eerste jaar gevolgd hebben of die elders een mediumschap opleiding gevolgd hebben. Om goed mee te kunnen werken is het belangrijk dat je weet hoe je een link maakt met de Spirituele Wereld. Ik werk met kleine groepen zodat ik iedereen persoonlijk kan begeleiden en aandacht kan geven!

Deze opleiding vind plaats op: 15 februari, 15 maart, 12 april, 26 april, 17 mei, 31 mei, 14 juni, 20 juni, 30 augustus, 13 september, 27 september, 8 november, 15 november, 20 december in 2018 en 17 en 31 januari in 2019. De cursus wordt gegeve op 16 ochtenden  van 9 uur tot 12 uur 's morgens.

Waar: Spiritueel Centrum Jason Goldsworthy - Dorfstrasse 55, 49828 Lage, Duitsland (5 minuten over de grens bij Ootmarsum)

Wanneer: op de genoemde data op donderdagochtend van 9 tot 12.

De opleiding is inclusief lesmateriaal, een opname van de meditaties, koffie, thee en wat lekkers.

Jouw investering voor deze opleiding is Eur 560,-, dat is Eur 35 per lesochtend. Je mag dit bedrag in 3 termijnen betalen of ineens vooraf. Betaal je ineens vooraf dan ontvang je een korting van Eur 25,- en betaal je dus Eur 535,- voor 16 lesochtenden! Een aanbetaling van Eur 100 is nodig om je aanmelding definitief te maken.

Aanmelden of meer informatie kun je via  contact  of lotus.jason@hotmail.com. 

 

Mediumschap beginners op donderdagochtend!

Jaaropleiding Mediumschap voor Beginners op donderdagochtend!

Nadat we in 2017 met een hele leuke groep de jaaropleiding Mediumschap Beginners zijn gestart willen we deze in 2018 voortzetten!

Ontdek je eigen unieke talenten en je natuurlijke mediumschap!

Op de donderdagochtend van 9:00 tot 12:00 gaan we ons intensief bezig houden met het mediumschap in al zijn facetten. In deze opleiding begeleid ik jou in het ontwikkelen van jouw unieke talenten. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naruurlijke talenten die jij hebt op mediumschap gebied.

Omdat ik hier iedereen intensief wil begeleiden bespreken we wat wat je uit deze opleiding wilt halen en hoe je dat kunt bereiken. Vanwege deze individuele begeleiding is er maar beperkt plek op deze cursus.

Thema's die aan bod komen in de opleiding zijn:

 

Wat is spiritualiteit?

De Ziel

Ons ego

Vertrouwen in de spirituele wereld
Vertrouwen in je eigen mediumschap
Wat is de power en hoe bouw ik deze goed op
Wat is goed bewijs?
 
Een typische lesdag bestaat uit een inleidende uitleg met betrekking tot het thema door mij, hierna gaan jullie zelf aan de slag middels gevarieerde oefeningen die bij het thema van die dag horen. Deze oefeningen bestaan uit het oefenen met een partner maar ook het maken van een contact met de spirituele wereld voor de groep. Wederom geld dat iedereen begeleid wordt en dat alle oefeningen in een vertrouwde omgeving plaats vinden.
Deze opleiding vind plaats op de volgende dagen:
25 januari, 1 februari, 22 maart, 5 april, 19 april, 3 mei, 24 mei, 7 juni, 21 juni, 6 september, 20 september, 22 november, 29 november, 13 december in 2018, 10 januari, 24 januari  in 2019.

Bij de opleiding inbegrepen zijn alle lesdagen, een copy van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren, koffie en thee. Voor de lunch moet je zelf zorgen.

De prijs voor      deze cursus is Eur 560,-  of te wel Eur 35 per lesmorgen . Als je ineens voor aanvang van de cursus betaald krijg je Eur 25,- korting en betaal je dus maar

Eur 535,-. Je mag ook in 3 termijnen van Eur 188,- betalen. Om je aanmelding definitief te maken is een aanbetaling van Eur 100,- nodig.

Opgeven voor deze opleiding kan nu al via    contact    of via lotus.jason@hotmail.com

Zielsinspiratie! 

Ook in 2018 starten we met een groep Zielsinspiratie! Ontdek het spirituele in jezelf!

 

Een jaar lang spiritueel werken aan jezelf. Ontdek wie jij bent en waar jou ziel geinspireerd van raakt

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

- Spiritueel koken - koken op gevoel en met passie!

- Creatieve oefeningen - we gaan onszelf creatief uitdagen!

- De invloed van muziek ontdekken - wat doet muziek met je ziel?

- We gaan erop uit om de energie vanuit de natuur te ontdekken

- Werken met je gids

- Werken met je intuitie en mediumschap talenten

- Meditaties, visualisaties en oefeningen 

- Geinspireerd spreken en schrijven

 

Laat mij je coachen door middel van meditaties, visualisaties, oefeningen en tools zodat jij in je kracht komt te staan en kan ontdekken waar jouw ziel blij van wordt! We laten de oude emoties en gedachten die je in de weg staan los en stappen in het leven van nu. Je gaat oefeningen leren die je ook in je dagelijks leven kan toepassen zodat je meer in je zielsenergie stapt en dit ook uitstraalt in je leven. 

De opleidingsdata zijn: 15 september, 10 november, 24 november, 15 december 2018, 12 januari, 9 februari, 16 maart, 13 april, 25 mei, 8 juni 2019. De dag duurt van 10 uur tot 16 uur en wordt gegeven in mijn Spiritueel Centrum Jason Goldsworthy aan de Dorfstrasse 55 in Lage. (net over de grens bij Ootmarsum)

Bij de opleiding inbegrepen zijn alle lesdagen, indien er een meditatie is krijg je een copy om thuis nog eens na te luisteren, koffie en thee. Voor de lunch moet je zelf zorgen.

De prijs voor    deze cursus is   Eur 625,-   . Dit mag je ineens betalen bij aanvang van de eerste les of in 3 termijnen van Eur 210,-, bij betaling ineens voor aanvang van de cursus  krijg je een korting van Eur 25 en betaal je maar Eur 600,-  Om je aanmelding definitief te maken is een aanbetaling van Eur 100 nodig.

Opgeven voor deze opleiding kan nu via  contact  of via lotus.jason@hotmail.com. Heb je vragen, stel ze gerust via mail.

 

Jaaropleiding Mediumschap Advanced

Jaaropleiding Mediumschap Advanced

 

Hoe bouw je een goede reading op?

Hoe geef je een goede demonstratie?

Hoe houd je je energie hoog om een demonstratie avond vol te houden?

Hoe promoot je jezelf?

Hoe begin je nou eigenlijk om je mediumschap in de praktijk te brengen?

In dit jaar gaan we hier samen aan werken. We gaan mediteren, oefenenen met het geven van readings en demonstraties en we gaan ziels oefeningen doen om je angsten los te laten. Na de 10 lessen zul je merken dat je vrijer bent in je mediumschap en dat daardoor je passie en liefde voor de Spirituele Wereld vergroot is. Ook gaan we werken aan de praktische kant van het mediumschap, hoe bouw ik het in in mijn praktijk, of hoe zet ik een praktijk op, of hoe pas ik mediumschap in mijn leven toe. Allemaal vragen waar we in dit jaar mee aan de slag gaan. Naast veel praktijk oefeningen zul je dus ook hulp krijgen bij vragen die jij hebt.

 

Mediumschap gevorderden

Deze opleiding is geschikt voor mensen die al de jaaropleiding jaar 1 en 2 bij mij gevolgd hebben of die ergens anders een opleiding mediumschap gevolgd hebben. Om goed mee te kunnen werken in dit jaar is het belangrijk dat je weet hoe je een link maakt met de spirituele wereld.

De data waarop deze opleiding plaatsvind zijn:    16 september, 18 november, 16 december 2018, 13 januari, 127 januari, 10 februari, 17 maart, 14 april, 26 mei, 9 juni 2019.

Bij de opleiding inbegrepen zijn alle lesdagen, een copy van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren, koffie en thee. Voor de lunch moet je zelf zorgen. We beginnen om 10 uur en de dag duurt tot 16 uur.

De prijs voor d     eze opleiding is   Eur 625,-    dat is Eur 62.50 voor een hele lesdag inclusief lesmateriaal, copy mediatie en koffie/thee! Betaal je ineens per bank of contact bij de eerste les dan krijg je een korting van Eur 25,-, je betaald dan Eur 600,-. Je mag ook in drie termijnen van Eur 210,- betalen.   Om je aanmelding definitief te maken is een aanbetaling van Eur 100,- nodig.
 
Opgeven voor deze jaaropleiding kan nu  via    contact    of via lotus.jason@hotmail.com. 

 

Deze opleiding is geschikt voor mensen die al de jaaropleiding jaar 1 bij mij gevolgd hebben of die ergens anders een opleiding mediumschap gevolgd hebben. Om goed mee te kunnen werken in dit jaar is het belangrijk dat je weet hoe je een link maakt met de spirituele wereld.

 

Healing opleiding

 

Spirituele healing, trancehealing!

Spirituele healing, trancehealing!

In deze aaropleiding gaan we ons verdiepen in het geven van healing! Je gaat leren over de anatomie van het menselijk lichaan, maar ook de psychologische kanten van mensen. Je gaat leren over de frequenties van andere healing methodes zoals reiki of shamballa, je gaat ook leren over de frequentie van jezelf en hoe je je frequentie omhoog kunt brengen. We gaan praktische oefeningen doen met elkaar zodat je zelf kan ondervinden hoe een healing voelt en wat het doet. Je leert om vertrouwen te hebben in de healing die je geeft en je leert om vragen die clienten kunnen hebben te beantwoorden. Trancehealing en spirituele healing ga je leren toepassen.

Op 10 vrijdagochtenden verspreid over 2018 en 2019 gaan we intensief aan de slag! In de loop van het cursus jaar zullen we ook nog zgn. oefenavonden organiseren waarbij je het geleerde kan uitoefenen in de praktijk. Er is plek voor 12 cursisten dus wees er snel bij!

De data zijn: 14 september, 16 november, 14 december 2018, 11 januari, 25 januari, 8 februari, 22 maart, 12 april, 24 mei en 7 juni in 2019 van 9 uur tot 12 uur s morgens. 

De prijs voor  d   eze cursus is Eur 350,- ., graag bij aanvang van de eerste les voldoen. Om je inschrijving definitief te maken is een aanbetaling nodig van Eur 100,-.

Aanmelden kan al via  contact  of lotus.jason@hotmail.com

Nieuw in 2018 - Jaaropleiding Healing Jaar 2

 Voor iedereen die de jaaropleiding jaar 1 bij mij of deze ergens anders gevolgd heeft heb ik de jaaropleiding Healing jaar 2 ontwikkeld.

Waarom?

Ik vind dat je met healing en mediumschap nooit uitgeleerd bent, er komen telkens nieuwe inzichten, er komen telkens nieuwe manieren om met de energie om ons heen te werken. In het eerst jaar hebben we een goede basis gelegd voor het werken met trance en energie en in dit jaar gaan we dit verder uitbouwen. Ook voor healers die zelf een praktijk hebben zal ik steun en uitleg geven bij eventuele vragen die jullie kunnen hebben. Ik wil mijn ervaring graag delen zodat wij samen zoveel mogelijk mensen kunnen helpen!

De data voor deze opleiding zijn:

28 September, 9 november, 23 november, 21 december in 2018, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 26 april, 31 mei en 14 juni in 2019. Ook deze opleiding vind op de vrijdagochtend plaats.

De prijs voor  d   eze cursus is Eur 350,- ., graag bij aanvang van de eerste les voldoen. Om je inschrijving definitief te maken is een aanbetaling nodig van Eur 100,-.

Aanmelden kan al via  contact  of lotus.jason@hotmail.com

Healing opleiding

Nieuw! Vanaf september Healing Opleiding! 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

 

Alles is oneindig... ook je ziel

Omdat ik zelf zo duidelijk kan voelen dat onze overleden dierbaren nog steeds dichtbij zijn heb ik de cursus en opleiding mediumschap ontwikkeld. Ik heb enorm veel liefde en waardering voor de spirituele wereld, dat wil ik graag overbrengen naar zoveel mogelijk mensen.  Ik gun het iedereen te voelen en te weten dat onze overleden dierbaren niet zover weg zijn van ons. Voor mij staat het geven van persoonlijke aandacht aan de studenten voorop zodat iedereen zich op zijn manier en op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.